Viikonloppu meni taas näyttelyissä. Lauantaina itsenäisyyspäivänä paleltiin Tampereella Niihaman maneesissa, jossa tuomarina Leila Kärkäs. Flatteja oli mukana 44. Omien koirien lisäksi mukana olivat Elmo, Demo, Diva ja Vilma + omistajat.

 

NYYTI: Kaunislinjainen narttu. Hyvä pään pituus ja vahvuus. Melko hyvät silmät. Hyvät pään linjat. Niukasti kulmautunut etuosa. Hyvä takaosa. Sopiva runko. Etuliike melovaa. Hyvä takaliike. Kokonaisuutena kuitenkin erinomainen. Hyvä karva ja luonne. AVK2, AVO-ERI

 

LOLA: Hieman jäykällä askeleella liikkuva melkein 10 v. narttu jolla hyvänmuotoinen pää. Hieman löysää kaulanahkaa. Niukat etukulmaukset. Hyvät takakulmat. Hyvä runko, hieman pitkä lanne. Hyvänlaatuinen karvapeite. Rauhallinen esiintyminen. ROP-VET. VEK1, VET-ERI

 

2131881.jpg

Lola ja handleri Pilvi BIS-kehässä 

 

Sunnuntaina vietimme Katin ja Segan kanssa päivää Helsingissä Kaapelitehtaalla pentunäyttelyssä. Näyttelyyn oli ilmoitettu 13 pentua ja tuomarina toimi Kirsi Nieminen. Segan arvostelu oli hyvä ja kaikki kirjoitettu totta.  

 

SEGA: Erittäin hyvän tyyppinen tasapainoinen pentu. Hyvä pää. Erinomainen kaula, eturinta, että runko. Hyvä, vahva raajaluusto. Voimakkaat takakulmaukset ja takaraajojen ulkokierteisyyttä. Hännänpäässä pieni mutka. Liikkuu hyvällä askelpituudella, tällä hetkellä vielä kapea. Hyvät käpälät ja kaunis maksanväri. Esiintyy hyvin. PNP5, PEK1, KP (5-7 kk)

 

2131901.jpg

Sega 5,5 kk ekassa pentunäyttelyssä Kaapelitehtaalla

 

Olin unohtanut koko Segan "häntä-asian" ja Kirsin huomautus arvostelussa muistutti asiasta. Onneksi häntäkuvat oli otettu syyskuussa. Kuvissa näkyy viimeisen häntänikaman distaalinen kasvurajan murtuma ja nikaman distaalinen epifyysi on siirtynyt pois paikoiltaan. On tosi kivaa kiikuttaa näyttelyissä ell-todistus kehäsihteereille.

 

cK J