Viikonloppu meni mukavasti Jyväskylässä kyläillessä ja näyttelyssä pyörähtäessä. Reissuun lähdin jo perjantaina puolenpäivän aikaan. Matkassa oli mukana tällä kertaa Opri ja Nyyti. Perjantai-iltaa vietimme Anun ja Möksyn luona ja samalla trimmasin Möksyn näyttelykuntoon.

 

Lauantaiaamuna suuntasimme ajoissa Paviljonkiin, jossa näyttely järjestettiin. Flatteja oli Israelilaiselle tuomarille Yochai Barakille ilmoitettu mukavat 86, mutta valitettavasti järjestelyissä ei oltu huomioitu rodun suurta osallistujamäärää. Flattien arvostelukehä sijaitsi aivan ulko-ovien vieressä, joten päivä meni mukavasti vedossa ja palellessa. Lisäksi kehä oli rajattu kummallisilla muovimuureilla.  Toivoisin, että järjestäjät ottaisivat huomioon rodun koon ja osallistujamäärän siinä vaiheessa, kun kehiä ruvetaan suunnittelemaan.

 

Sisarusten arvostelut:

 

NYYTI: Correct type, feminine. Balanced body. Nice outline. Very good bone & angulations. Nice head. Should have more muscles all over. AVO-ERI.

(Minun mielestä Nyyti on täyttä lihasta ja kutsun sitä kotona pikku-bodariksi)

 

MÖKSY: Excellent type. Masculine. Very well build. Very good bone & angulations. Strong body, but bit thin today. In front he is standing bit french. Exc mover, but throwing his front feet. Exc temperament. VARA-SERT, KÄK2, KÄY-ERI, "PU5"

 

Onnea Anulle ja Jarmolle Möksyn hienosta sijotuksesta!

 

2089673.jpg

Möksy poseeraa ruusukkeen kanssa